Avioliittokurssi

Jos suunnittelet avioliiton solmimista, ota yhteyttä seurakuntaan. Avioliitto kastettujen välillä on sakramentti, minkä vuoksi sen solmimiseen tulee valmistautua. Avioliittokurssilla käydään läpi, mitä avioliitto kirkossa merkitsee. Se antaa avaimia elämän mittaisen suhteen rakentamiseen.

Pyhän Ursulan seurakunnassa avioliittoon valmistava kurssi koostuu kahdesta osasta: 1. johdanto-osasta ja 2. syventävästä osasta.

1. Johdanto-osa

Johdanto-osa on tällä hetkellä mahdollista suorittaa verkossa (englanniksi). Voit valita näistä johdantokursseista:

Tällä kurssilla on kirkollisen esimiehen virallinen tunnustus (imprimatur). Kurssi on vaihtoehdoista edullisempi ja sisältää pääsyn NFP-materiaaliin (Natural Family Planning). Valita voi itselleen sopivan paketin tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Tällä kurssilla ei ole kirkollisen esimiehen virallista hyväksyntää (imprimatur), mutta sillä on useita suosituksia. Kalliimpi vaihtoehto. Lisäksi tulee rekisteröityä erilliselle NFP-kurssille (Natural Family Planning). Suoritettavat paketit ovat:

  • Online Pre-Cana – Theology of the Body Marriage Preparation Course
  • Online Natural Family Planning Course (NFP)

2. Syventävä osa

Tämä osa suoritetaan yleensä johdanto-osan jälkeen.


Ennen rekisteröitymistä, ota yhteyttä seurakuntaan. Yhteydenotto tulisi tehdä hyvissä ajoin, vähintään kuusi kuukautta ennen toivottua hääpäivää. Lisätietoja: ursula (a) katolinen.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close