Uusi seurakuntalehti

Uuden seurakuntalehden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Lehden nimi on näin aluksi yksinkertaisesti Pyhän Ursulan seurakunnan uutislehti.

Lehdessä kerrotaan seurakunnan tiedossa olevista aikatauluista ja sieltä löytyy esimerkiksi Pyhän isän rukousaihe meneillään olevalle kuukaudelle. Tässä numerossa on lisäksi tervehdys paimenelta, niiden pyhimysten lyhyt esittely, joiden juhlia vietetään tässä kuussa, jotain perustietoa avioliiton ja kasteen sakramenteista, joitain perusrukouksia sekä muuta luettavaa.

Lehti ilmestyy sähköisenä. Jos ei jostain syystä voi lukea sähköistä versiota, lehden voi tulostaa itselleen. Jos sekään ei ole mahdollista, siitä voi pyytää itselleen tulosteen seurakunnalta. Lehteä on tarkoitus julkaista ainakin kaksi kertaa vuodessa. Palautetta ja kehitysideoita voi lähettää seurakunnan sähköpostiin.

Koska lehti on taitettu pdf-muodossa, sen lukeminen onnistuu parhaiten tietokoneelta. Matkapuhelimesta luettuna teksti skaalautuu pieneksi.

Lue: Pyhän Ursulan seurakunnan uutislehti 1/2021 (pdf-muodossa). Lehti on luettavissa myös selailtavana e-lehtenä. E-lehden lukeminen vaatii tietokoneelta jonkin verran resursseja. E-lehden pariin (sekä pdf-muodossa olevan lehden kestolinkkiin) pääset täältä.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close