Uutisia, syksyn aikatauluja & 17.-22.8. ei arkimessuja

Kesä kulkee kohti loppuaan ja tuleva syksy tuo mukanaan joitain muutoksia. Seuraavassa katsaus tulevaan viikkoon sekä syksyn uusiin aikatauluihin.

Lauantaina 15.8. vietetään illalla Neitsyt Marian taivaaseenottamisen juhlamessu. Messu kello 18:00. Viikolla 34 (17.8.-22.8.) ei ole arkimessuja tai muuta ohjelmaa.

Syksyn aikatauluista:

Opetusta lisätään seurakunnan tiloissa. Tämä ja uudet ryhmät tuovat mukanaan seuraavia muutoksia:

Adoraatio siirtyy syksyllä torstaista keskiviikkoon. 2.9. alkaen adoraatio on keskiviikkoisin 17:30.

Torstai-iltaisin järjestetään joko johdantokurssi (kirkkoon liittymistä harkitseville)(2. ja 4. torstai)(lisätietoa) tai tapaaminen hengellisen elämän syventämiseksi (kirkon jäsenille)(1. ja 3. torstai)(lisätietoa).

Perjantaisin on edelleen mahdollisuus ripittäytymiseen 17:30 sekä ainakin toisinaan vanha messu (1962).

2. ja 4. lauantai on ensikommuunio- ja vahvistusopetusta sekä sunnuntain aattomessu. Aattomessujen aikataulut tarkentuvat syksyn aikana, kun tiedetään opetukseen osallistuvien määrä (lisätietoa ensikommuunio- ja vahvistusopetuksesta).

Sunnuntaimessut pysyvät normaalilla paikallaan 11:00.

Messut muissa kaupungeissa: tulevana syksynä kulkutautiepidemian toinen aalto voi sulkea messut muissa kaupungeissa pois. Lisäksi osassa seurakunnan ulkopuolisia tiloja on edelleen voimassa erillisiä kokoontumisrajoituksia.

Kotkassa on messu suunniteltu vietettäväksi lauantaina 10.10. sekä 12.12. kello 17:00 (huom. uusi aika). Myös paikka on tänä syksynä uusi: Kotkan kirkko (osoite: Kirkkokatu 26).

Kotkassa messu vietetään tulevana syksynä kaksi kertaa Kotkan kirkossa. Kuva: Kymi (CC BY-SA 2.5 https://creativecommons.org/licenses/by/2.5/)

Lahden seudulla asuvien (Lahti/Hollola) harmiksi messujen aikataulut täällä ovat edelleen auki, mutta varmistuvat toivottavasti lähipäivinä. Niistä tiedotetaan heti aikojen varmistuttua.

Lappeenrannassa messut ovat kuukauden 3. lauantai kello 17:00 (huom. uusi aika). Myös paikka on uusi: Lappeenrannan kirkko (osoite: Mannerheiminkatu 1).

Lappeenrannassa messut vietetään syksyllä Lappeenrannan kirkossa. Kuva: Tuomas Vitikainen, CC BY-SA 4.0 https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/

Seurakunnalla on aloittanut toimintansa uusi Elämän puolesta -ryhmä. Nimensä mukaisesti ryhmän tarkoitus on puolustaa elämää, erityisesti: syntymättömien lasten sekä vanhusten elämää että elämälle avointa perhe-elämää. Kaikki näihin arvoihin sitoutuvat ovat tervetulleita ryhmän tapaamisiin, kirkkokunnasta (tai jopa uskontokunnasta) riippumatta. Tapaamisista tiedotetaan seurakunnan sivuilla. Seuraava tapaaminen on seurakunnalla perjantaina 14.8. iltamessun jälkeen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close